Blank…

Varje dag går jag in här och tänker att idag ska jag skriva nåt… men icke. Jag är helt blank. Inte ett ord kommer fram. Känns konstigt då jag brukar spontanskriva fram de flesta inlägg utan större svårigheter men nu är det stopp. Orden är slut. Väldigt frustrerande tills jag kom på varför. Orsaken är att jag hela kvällarna sitter och redigerar. Ändrar, tar bort, lägger till i de manus jag för tillfället ska få helt klara för utgivning senare i vår. Hade först inte en tanke på att det var så men nu är det så självklart. Gränsen för att pressa ur mig ord är nådd och jag får bara vara blank ett tag till. Så småningom bubblar orden fram igen. Det gör de alltid. TREVLIG HELG! 🌤

7 reaktioner på ”Blank…

 1. Jag håller också på att redigera. Tänker att det bästa av mig ska få gå till det och då blir det inte mycket nya ord till annat.
  Vad intressant med det du redigerar för utgivning senare i år. Har du berättat om det? I så fall har jag missat. Skriv gärna ett inlägg. Vore kul att läsa.

  Gillad av 1 person

  • Ja jag tänker nog åxå så men blir ibland frustrerad när orden är slut…😁
   Men förrådet fylls väl på så småningom…
   Jag vet inte om jag berättat om det tidigare men får väl försöka mig på det.
   Ha en trevlig lördagskväll

   Gillad av 1 person

 2. Känner så igen de där skrivdöda faserna. Jag har haft en lång skrivtystnad ett tag men nu har jag kommit igång igen, men ändå så känns det bara som att jag spyr ur mig bitterhet snarare än skriver så där som jag gjorde först när jag började. Jag har nog tänkt att jag aldrig mer kommer kunna skriva böcker i alla fall, men jag har ju i alla fall gett ut två (som kommer från bloggen). Det krävs en viss väg inåt för att hitta det där skrivflytet. Jag måste ha spejs omkring mig och det får inte finnas för många störande moment runt omkring….det är inte så enkelt med andra ord. Och om du sitter mitt i redigerings jobb så har du fullt upp. Men du kommer igen, var så säker. Är det eget material du redigerar?

  Gillad av 1 person

  • Hej!
   Ibland är det enda sättet att få ut sig skiten att skriva. Har mängder med såna texter. Ibland bara skriver j ur mig och sedan river jag pappret. Känns befriande. Dock kan jag ångra mig när jag inser att det kanske kunde användas till nåt…😁
   Ja det är eget material. En kortroman och en novellsamling.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s