Du & Jag

Solen är på väg ner. Du tar min hand och vi går längs stigen ner till vattnet. Den blå klänningen yr om dina bruna ben och du ler mot mig. Du är så vacker. Vattenytan är blank. Tyst. Bara du och jag. Känslorna är varma. Du skrattar. Springer före men jag hinner ikapp. Du vänder dig om. Lägger armarna om min hals och dina ögon är som två stjärnor i rymden. Blicken är busig. Du ler igen. Kommer närmare och jag känner dina bröst mot mig. Lutar dig fram och kysser lätt. Retas. Ser mig djupt i ögonen. Mina händer om din midja. Drar dig intill. Din panna mot min. Kyssen…En evighet. En sekund. Tiden stannar.

Du är så vacker.

Jag är förälskad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s