Snälla, hjälp mig

När det vackra är fult.

Det roliga tråkigt.

När glädjen är sorg.

Det pigga är trött.

Det värdefulla värdelöst.

Det livfulla ett tomrum.

När hoppet är hopplöst.

När hjälpen känns hjälplös.

När meningen inte längre har en mening.

När livet inte längre har ett värde.

Snälla, hjälp mig då att vara stark.

6 reaktioner på ”Snälla, hjälp mig

  1. Det kommer att vända igen , jag har levt i min bergochdalbana i ca 13 år om inte mer. Jag hittade något att kämpa för och höll på att ge upp helt en gång då också, men det finns ett minimalt ljus även när allt känns som att diket där ingen kan hitta en är där man hör hemma så stämmer inte det, för innerst inne finns det en vetskap om att de kommer vända igen🙂.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s