Utmattning Del 1

Du ser det inte komma. Skulle aldrig i din vildaste fantasi kunna föreställa dig att det är någonting som händer på riktigt och att det kan hända dig. Du har hört om det men aldrig tagit det riktigt på allvar. Alltid trott att de som påstår sig veta inte har riktigt koll eller bara är svagare i vissa avseenden. Du skulle aldrig drabbas av det där flummet, aldrig. Inte du. Du har alltid kört på och några påföljande konsekvenser du inte kunnat reda ut har aldrig drabbat dig.

Du är bara trött – Inget konstigt med det. Det har varit mycket nu – Helt normalt.

Det är bara att sova lite extra så löser det sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s