GOD JUL!

Framförallt vill jag skänka en tanke till dig som sitter ensam över helgerna. Till dig som inte har någon eller inte har möjlighet att träffas. Till dig som har det svårt. Som inte mår bra.Till dig som sliter i sjukvården för alla människors bästa! Och sist men inte minst du, som är en människa precis som jag, vill jag önska en riktigt god jul och ett gott nytt år! Med vänlig hälsning, Arne

4 reaktioner på ”GOD JUL!

 1. Hoppas du fick en fin jul. Grattis till din nya release. Jag bestämde mig för detox av sociala medier så jag loggade ur allt. Skrivkramp men väldigt mkt knäck är summeringen av min jul 2020. Hoppas du får ett fint 2021

  Gillad av 1 person

  • Hej! Ja jag hade en fin jul trots flyttstök. Tack det känns bra men fortfarande konstigt att andra läser.
   Ja jag märkte att du tystnade lite på dina sidor. Fungerade det?
   Ja nu hoppas man på ett bra 2021. Hoppas du får ett gott år.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s