Så många idéer…

… men ingen ork. Ibland är idétorkan lika påtaglig som den torraste öken och inte en kreativ tanke föds i denna ogästvänliga miljö. Det kan vara skönt ett tag men till slut kommer frustrationen om det inte ändrar sig.

Just nu är läget dock det motsatta. Idéer forsar fram genom vidöppna dammluckor och jag har svårt att fånga dem och göra dem till mina. Ovanpå det så har jag ingen ork att skriva något nytt. All ledig tid går mest till vila men jag kan inte koppla bort idéer, bra idéer vill jag tro, som kommer till mig så för att få ro i skallen skriver jag ner så många jag kan på lappar. Högen växer å jag hoppas jag kan ta itu med den innan badkaret är fullt…

(Nej jag sparar inte lapparna i badkaret men ibland är jag inte ansvarig för vad min hjärna tar sig för… vilket nu tydligen var att föreslå ett badkar…)

Hoppas nu bara att alla idéer är lika bra i verkligheten som de var när de kom farande i flödet!!!

En reaktion på ”Så många idéer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s