Redigering

Jag älskar verkligen att skriva. Det är helt underbart när orden flödar och man får bege sig in i sin lilla bubbla och skapa sina egna världar. Jag älskar det. Redigering däremot…🙈 ett ont måste om du frågar mig. Såååå tråkigt!!! Läsa igen å igen å så upptäcker man att vissa bitar inte passar eller går ihop å måste tänka om. Jag drar mig verkligen från detta sega arbete som ju måste göras men varje gång så önskar jag att jag kunde skriva en hel berättelse från början till slut å så var det klart å betalt. Vad tänker du om redigering? Over and out

8 reaktioner på ”Redigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s